Flow Pack
ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
Διατηρείται στην συντήρηση για 120 μέρες
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Αυτό το φύλλο παράγεται με ειδικής άλεσης extra δυνατό αλεύρι έτσι ώστε το φύλλο δεν σπάει ούτε στο δούλεμα αλλά ούτε και στο τελικό προιόν. Εξαιρετική απορροφητικότητα στο σιρόπι. Ιδανικό για τρίγωνο Πανοράματος, μπακλαβά ταψιού και κουρκουμπίνι.
ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΙΤΑΣ
Διατηρείται στην συντήρηση για 120 μέρες
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Τα αγνά υλικά και ο παραδοσιακός τρόπος που χρησιμοποιείται για τη παρασκευή του φύλλου πίτας δίνουν ένα πεντανόστιμο και πολύ τραγανό φύλλο. Ιδανικό για τυρόπιτα, κρεατόπιτα, σπανακόπιτα, ρολάκια τυριού και ρολάκια λαχανικών.
ΚΑΤΑΪΦΙ
Διατηρείται στην συντήρηση για 120 μέρες
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Λεπτό και ελαστικό για εύκολο και γρήγορο δούλεμα και μεγάλη απορροφητικότητα στο σιρόπιασμα. Παραμένει τραγανό και δεν “σκορπάει” μετά το ψήσιμο. Ιδανικό για το κλασικό καταΐφι, εκμέκ καταΐφι, κιουνεφέ καταΐφι, φωλίτσες ξηρών καρπών, φωλίτσες τυριών και τυρόπιτα με καταΐφι.



